Απόψε η λογοδοσία Δημοτικής Αρχής Μαλαφή

Απόψε Τετάρτη 13 Μαρτίου και ώρα 19:00 μ.μ, θα πραγματοποιηθεί η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Μαλαφή, σύμφωνα με την ισχυροποίηση του νόμου 5056/2023. Όπως γνωστοποιήθηκε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κλέαρχο Χρύση, σε τρία ουσιαστικά ζητήματα θα κινηθεί η συνεδρίαση, με αυτά να επονομάζονται ως εξής:

  1. Ζητήματα Ύδρευσης
  2. Κτιριακή δομή σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
  3. Κυκλοφοριακά κωλύματα και διευθέτηση χώρων στάθμευσης

Στην αποψινή συνεδρίαση, θα συζητηθούν 10 θέματα τα οποία έχουν κατατεθεί σε εύρος χρόνου από τους δημοτικούς σύμβουλους. Παρά το γεγονός ότι σε πληθυσμό ανέρχονται στους 13, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για την επιλογή αυτών, ενώ μεταξύ τους βρίσκονται και άλλα 4 θέματα των προέδρων των λοιπών κοινοτήτων, εκ των οποίων θα αναφερθούν τα 2.

Ο κ. Χρύσης ακόμη ανέφερε, πως το επί της ουσίας ζήτημα της αποψινής συνεδρίασης, είναι η γενική ενημέρωση των πολιτών και των παρατάξεων για τις εξελίξεις των προαναφερθέντων έργων, ενώ δεν επρόκειτο να ληφθεί κάποια οριστική απόφαση για τα όσα θα ανέλθουν στις συζητήσεις.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.